Impressies

Online logopedie

Telelogopedie werkt op dezelfde manier als reguliere logopedie. Alleen bij online logopedie zien de cliënt en de logopedist elkaar via het beeldscherm. Dit kan in principe voor bijna alle logopedische problemen.

EEN STEMKLACHT

... dat is zoveel meer dan alleen een fysiek verhaal! Bij acute vragen rondom adem en/of stem is er nu ook online begeleiding mogelijk. Behandellocaties: Wielkamp 10 te Zaltbommel en in het Dommelhuis op het Kerkplein 5 te Son en Breugel.

www.stemplatform.nl
PRELOGOPEDIE aan huis

Voor zuigelingen en (zeer) jonge kinderen met voedingsproblemen en/of (zeer) jonge kinderen bij wie de communicatieve ontwikkeling niet of onvoldoende op gang komt. Bel gerust 06-19833051.

HERSTEL NA COVID-19?

SpreekAtelier biedt logopedische zorg na Covid-19. Slik, adem- en stemklachten zoals bij hyperventilatie, heesheid, schorheid, benauwdheid, wegvallen van de stem. Zie voor uitgebreidere informatie 'stemtraining en coaching'.

COMMUNICATIEF REDZAAM ZIJN

Hoe mooi is het als jouw kind ervaart dat het vindingrijk en veerkrachtig kan zijn in het spreken. Dat het ontdekt hoe het is om communicatief redzaam te zijn.

Wat is mogelijk?

Heeft u vragen over onze expertises? Neem gerust contact met ons op! Bekijk hiervoor de contactpagina.

Contact